2 dic 2008, 13:00

Какво ще правиш без мен? 

  Poesía » De amor
771 1 2

Унижи ме. И какво постигна?

Единствено изгуби мен.

Не спечели. Не спечели нищо.

И пак си тръгна разярен.

 

Обиди ме. Защо? Не зная.

Но то се върна върху теб.

Зад гърба ти. Зад гърба накрая

те изкараха нелеп.

 

Държа се подло. Кой ли път,

за кой път искаш да прощавам?!

И нека плюят ти гърба!

Аз няма пак да те спасявам!

 

Държах се мило. Не разбра,

не разбираше - за теб го правех,

аз подадох ти ръка -

ти срещу мене нож извади.

 

Обиждах те. Но бях до теб,

до теб, щом имаше ти нужда.

Ти подигра се с моето сърце.

Търси сега подкрепа чужда!

 

Аз дадох всичко, ти го взе,

не даде нищо във замяна.

Аз вече нямам нужда от теб.

А ти без мен какво ще правиш???

 

 

На  N.A.S.

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??