8 jul 2012, 11:27

Какво ще се случи 

  Poesía » De amor
561 0 0

Ще те накара лудо да се влюбиш...
Ума си по нея като глупак да изгубиш...
Без да я сънуваш, от сън не ще се събудиш,
но въпреки това никога не ще я получиш...

Ще я гледаш тайно захласнат...
Ударите на сърцето ти разума ще оттласнат...
Едновременно с това чувствата в теб ще нараснат 
и преди да се усетиш, старите белези ще зараснат...

Ала тя не те обиква и си съкрушен...
Между болката и разочарованието разделен...
Без никакви надежди и мечти - разгневен,
как могъл си да допуснеш да бъдеш заблуден...

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??