20 mar 2008, 8:47

Какво си 

  Poesía » De amor
576 0 5
 

КАКВО СИ?

 

Аз не зная какво си за мен?!

Може би си един хоризонт.

До него мечтая аз да достигна,

там ще бъде моят подслон.

 

Там се слива небето със сушата

или просто небе и  море.

Щом подслон си намеря, тогава

ще потърся и твойто сърце.

 

И тогава съвсем по човешки

ще се вслушам във ритъм суров.

Без часовник, компас и надежди -

ще започна живота си нов.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??