Какво си мислиш
Какво ли мислиш си за мене
и как разбираш любовта?
Дали достойна съм за тебе,
или съм грешната жена?
Обичаш ли да слушаш песни,
да гледаш дълъг сериал,
разходки, времето чудесно,
роман отдавна остарял?
А да се влюбиш най-внезапно,
способен ли си на това?
Не знам дали е най-удачно,
но носи много красота.
В такава вечер си мечтая
да срещна истинска любов.
Какво си мислиш ти не зная,
но аз започвам нов живот.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados