18.07.2021 г., 13:36 ч.

Какво си мислиш 

  Поезия » Любовна
389 0 0

 

     Какво си мислиш

 

Какво ли мислиш си за мене

и как разбираш любовта?

Дали достойна съм за тебе,

или съм грешната жена?

 

Обичаш ли да слушаш песни,

да гледаш дълъг сериал,

разходки, времето чудесно,

роман отдавна остарял?

 

А да се влюбиш най-внезапно,

способен ли си на това?

Не знам дали е най-удачно,

но носи много красота.

 

В такава вечер си мечтая

да срещна истинска любов.

Какво си мислиш ти не зная,

но аз започвам нов живот.

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??