27 dic 2011, 22:12

Какво виждаш ти и какво чувствам аз... 

  Poesía
789 0 2

Очи, които като те видят се обръщат настрани,

но нощем проливат за теб сълзи.

Устни, които само хвърлят обиди по теб,

но друг не искат да целуват след теб.

 

Уши, които не искат да чуват името ти,

но слушат само за живота ти.

Ръце, които не те докосват, а удрят,

но търсят твоето лице, за да го погалят.

 

Тяло, което те отбягва винаги,

но иска твоето до него завинаги.

Крака, които бягат като те видят,

но искат до теб да вървят.

 

Сърцето копнее да е с тебе,

но разумът убива копнежа по тебе.

Душата стене от болка по тебе,

но акълът изпепелява мъката от тебе. 

 

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??