11 jul 2017, 22:49

Калейдоскоп 

  Poesía
455 0 6

 

КАЛЕЙДОСКОП

 

Късен напън. Рев. Живот.

От недрата – жаден плод.

Обич. Знаме и съдба.

Изгрев. Ветрове. Платна.

 

Странен бряг. Прибой. Вълни.

Хоризонт. Звезди – мечти.

Небосвод. Луна. Поле.

Неотдъхнали коне.

 

Бързокрили птици. Страст.

Поколение – компас.

Кръстопът. Сезони. Грях.

Бездна. И последен страх...

 

Мъдрост. Суета на роб.

Епитаф. Сълзи́ и... гроб!

 

 

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??