КАЛЕЙДОСКОП
Късен напън. Рев. Живот.
От недрата – жаден плод.
Обич. Знаме и съдба.
Изгрев. Ветрове. Платна.
Странен бряг. Прибой. Вълни.
Хоризонт. Звезди – мечти.
Небосвод. Луна. Поле.
Неотдъхнали коне.
Бързокрили птици. Страст.
Поколение – компас.
Кръстопът. Сезони. Грях.
Бездна. И последен страх...
Мъдрост. Суета на роб.
Епитаф. Сълзи́ и... гроб!
© Симеон Ангелов All rights reserved.