Помниш ли как лятото до късно
те преследвах толкоз детски в парка,
очи от тебе не откъсвах,
ти по-красива бе от всяка.
А паркът! Беше тъй огромен,
с растения и със градини,
и с хубаво като природа
момиче... с име на Калина.
© Димитър Димчев Todos los derechos reservados
(двойките ли?! - дребнодушието винаги така се "изказва" - да не напиша друго...)