1 abr 2010, 19:58

Калинка 

  Poesía » Para niños
730 0 1

В нашата градинка

на трънче от къпинка

малката Калинка

скъса свойта пелеринка.

Калинката заплака,

но чу я леля Сврака.

Сложи очилата

и с конеца, и с иглата

скъсаната пелеринка

на трънче от къпинка

едно, две, три

на черни точици заши…

 

© Иван Мишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??