6 may 2021, 9:16

Калпазанка 

  Poesía » De humor
384 0 2

Ах, знаете ли аз каква съм калпазанка,

понякога съм кисела кат' джанка,

понякога съм пъстра като цъфнала фиданка,

е, мъничко и мързеланка, но то ми е простено,

че понякога се случва да ми е малко изморено...

Откак короната ме гепи

музата ми взе от мене на моменти да се цепи, зацикля ми понякога главицата,

като на колелото спицата...,

Но аз не се и давам лесно,

с инат и воля мисля да подкарам бесно...

да стигна и да хвана моичката муза,

дори да стигна и до парк ,,Клептуза,,,

и ще  и се пльосна и във водата аз като медуза,

но стиснала в ръцете здраво вече мойта муза. 

© Милка Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??