6 dic 2005, 21:19

КАМБАНА 

  Poesía
1005 0 2
Всеки звън на камбана
всява смут във душите ни!
Всеки звън на камбана
променя съдбите ни!
Всеки звън на камбана
изгаря на клада нечистата съвест
и отеква в гората от вълци.
Всеки звън на камбана
приковава на място делата ни,
заклеймява юдейско предателство
призовава на съд враговете ни.
Всеки звън на камбана-
чуйте вие глухи слепци
и дремещи блудници.
Дайте път на викаря
за да събуди  и възкреси
доброто в душите ви!

© Галина Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??