9 nov 2011, 0:15

Каменно сърце 

  Poesía » De amor
671 0 3
За всичката наслада на света,
от моето сърце парче не бих ти дала,
а напротив, ще го обкова
със кървав щит и думи тежки,
на раздяла.
... От сиви улици и тротоари ще попивам,
ще попивам от прахта скандала,
и някак си абсурдно ще отмивам
дълбоки грешки.
И провала.
Фалшиви образи, със ледени усмивки
измамни мисли ще ми дават,
и аз така, с престорени въздишки,
продължавам.
Камък от сърцето си да правя.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??