16 dic 2014, 21:10

Каня ви на среща 

  Poesía
881 0 1

 

 

 

Каня ви на среща

 

Искаш ли да си направим среща на

„Булевардът на разбитите мечти” ?

Ще се хванем за ръце и ще ги видим

как блещукат на небето сред звезди.

 

И не пречи заедно да помечтаем,

че те съвсем не са от нас далече.

Чакат ни във следващия хубав свят,

за да се сбъднат... Искаш ли, човече?


© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано да си прав, Митко. Искрено се надявам!

    Поздравление за стиха!

    П.С. "Булевардът на разбитите мечти" е т.нар. "Булевард залез".
Propuestas
: ??:??