Каня ви на среща
Искаш ли да си направим среща на
„Булевардът на разбитите мечти” ?
Ще се хванем за ръце и ще ги видим
как блещукат на небето сред звезди.
И не пречи заедно да помечтаем,
че те съвсем не са от нас далече.
Чакат ни във следващия хубав свят,
за да се сбъднат... Искаш ли, човече?
© Димитър Димитров Всички права запазени
Поздравление за стиха!
П.С. "Булевардът на разбитите мечти" е т.нар. "Булевард залез".