4 mar 2008, 16:10

Капан на любовта 

  Poesía » De amor
635 0 1
Студената вода облива
приказното ти лице,
мие копринените ти коси,
а те полюшват се като повеяни
от вятъра есенни листа.

Твоят поглед, тъй прекрасен,
се спира върху образът ми,
замечтан по теб...

Неусетно, аз не зная, вкаменявам се
бавно, пленен от хубостта ти, девойко...

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??