5 mar 2013, 21:23

Капан за рицари 

  Poesía » Otra
619 0 9

 

 

косите ù
са като рибарска мрежа
събират врабчета
снежинки
и мъжки въздишки

 

вчера
уловиха и мен
съвсем безпомощен

 

косите ù
са було на булченска рокля
покриват очите ù
устните
гърдите
увили са я като пашкул
и ми пречат да я целуна

 

косите ù
ме прегръщат през рамо
щипят кривите ми пръсти
и дразнят клепачите ми
докато се опитвам
да открадна от аромата им

 

косите ù
са оръжието ù на принцеса
срещу страхливи рицари

 

 

© Пепър Формаджи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??