Mar 5, 2013, 9:23 PM

Капан за рицари 

  Poetry » Other
618 0 9

 

 

косите ù
са като рибарска мрежа
събират врабчета
снежинки
и мъжки въздишки

 

вчера
уловиха и мен
съвсем безпомощен

 

косите ù
са було на булченска рокля
покриват очите ù
устните
гърдите
увили са я като пашкул
и ми пречат да я целуна

 

косите ù
ме прегръщат през рамо
щипят кривите ми пръсти
и дразнят клепачите ми
докато се опитвам
да открадна от аромата им

 

косите ù
са оръжието ù на принцеса
срещу страхливи рицари

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??