10 oct 2007, 18:57

Капан за сълзи 

  Poesía
712 0 8


Тъмно е. Угасна свещта. Заваля...
Капан за сълзи
са твоите очи...  
Не плачи!

Съдбата неочаквано изтри
моето име,
нашите мечти... 
Не тъжи!

Вече няма ги моите следи,
само душата ми,
подръка с тебе върви...  
Не търси!

Трудно сутрин отваряш очи,
спомен сънуван тежи...  
Забрави!

Без мен...
                   Моля те...  Продължи!
 

© Весела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??