Oct 10, 2007, 6:57 PM

Капан за сълзи 

  Poetry
710 0 8


Тъмно е. Угасна свещта. Заваля...
Капан за сълзи
са твоите очи...  
Не плачи!

Съдбата неочаквано изтри
моето име,
нашите мечти... 
Не тъжи!

Вече няма ги моите следи,
само душата ми,
подръка с тебе върви...  
Не търси!

Трудно сутрин отваряш очи,
спомен сънуван тежи...  
Забрави!

Без мен...
                   Моля те...  Продължи!
 

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??