23 oct 2010, 0:13

Капка 

  Poesía » De amor
586 0 1

               КАПКА


Сълза да съм във твоите очи -

да плъзна по страните ти солени.

Докоснал устните или почти, 

от твоя дъх да изгоря нетленен. 

 

Искам да съм капка летен дъжд,

тялото ти да обгърна в шемет

и намерил нежна гънка, изведнъж

да застина в твоя свят вълшебен.

 

Искам да съм капките от душа,

да те галя с топлата си шепа.

И гласа ти кадифен да слушам,

сгушен в ласката ти мека.


Искам да съм капчица роса

вместо кръв във твойте вени.

И заплетен  в твоята коса -

малък свят да си за мене.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??