Последната капка съм
от поройния летен дъжд
не бягай, остави я, нека
те покрие със любов.
Последната капка съм
събрала нежността
под орловия поглед за света,
не бягай, остави я да проникне
в теб сега.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА Todos los derechos reservados