Aug 31, 2015, 5:40 PM

Капка дъжд 

  Poetry
824 0 0

                    Последната капка съм

                    от поройния летен дъжд

                    не бягай, остави я, нека 

                    те покрие със любов.

 

                   Последната капка съм

                   събрала нежността

                   под орловия поглед за света,

                   не бягай, остави я да проникне 

                   в теб сега.

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??