К А П К А К Р Ъ В
Знам, че дълбаеш в сърцето ми рана
и дълго след туй ще боли,
а може разтворена в мен да остане
и капчица кръв да блести.
Несъсирена, жива – спокойно ще капе.
Ще рисува дълбоки следи –
но аз не роптая. Няма да плача –
капка кръв от греха ме спаси!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Написала си още едно силно и вълнуващо стихотворение,за което те поздравявам и прегръщам!
Весели Новогодишни празници за теб и твоите близки!!!