20 mar 2011, 13:30

- Капки акварел -15 (Огледало на душата) 

  Poesía » De amor
1924 0 8

 

Това е още една капчица - нещо като продължение на "Огледало"... И пак с акварел на невероятната Марион Болонези. Вече познавате стила!
Надявам се да ви хареса!
Б.

 

 

 

 

 

Съдбата.

Тя знае всичко,

но рядко вдига

тъмното си

наметало

и никакви желания

не чува.

Художникът,

дарен от Бога

с щастие,

макар едничко -

с палитрата си

Бъдещето да

предсказва…

Да!

Той понякога…

Понякога в

картините врачува.

 

Б.Калинов

20.03.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??