24 mar 2011, 13:48

Капки акварел - 16. Посоки. 

  Poesía » De amor
416 0 3

Сега е ред на 16-те поред капки акварелни. Както винаги, са придружени с нещо чудесно...
Акварелът е на
Willem Haenraets.
Б.

 

 

 

Посоките -

съдбовни знаци

под небето.

Съществени понятия,

донякъде условни.

Тази, дето

сочи ти сърцето,

е Истинската…

Но често

страдаме си

за което…

 

***

Скитници са

нашите Души,

Страдалници

в изгубена планета.

Вечно търсещи.

Различни –

умове, тела…

Накрая

изпроводени с една

монета…

 

Б. Калинов

20.03.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??