13 oct 2010, 21:52

Капки акварел - 3 

  Poesía
350 0 5


***

Дълги нощи, знам,

броди Вятърът и стене

над гората. Сам…

 

 

 

***

В мълчание потъва

Хоризонтът…

На Запад чезне в

Залезната бездна.

 

 

 

 

 

 

 

***

Протягат влажни

гърбове

в утрото

изстиналите плочи

по тесни улици

и тротоари.

Очакват Слънцето

да се яви…

Птиците да изпревари

 

 

 

 

 

Б. Калинов

Септември

2010 г.

 

 


© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??