Сърцето плува в безкрайния океан от мъдрост и любов,
пречистени от сянка на съмнение и гордост,
искрящи в извора на истината.
Капки кристал се отронват и засияват
в простора на чистотата,
изгряваща в безкрайния океан.
Животворна светлина облива ме,
палеща сърцето с жарта,
на отронените от небосклона звезди.
© Пролет Todos los derechos reservados