17 dic 2007, 18:02

Капки в снега (... Вълчи сълзи...) 

  Poesía
1507 0 22

 


 

Самотна ли...

                  блудница

Живее на тавана в душата

Потопна ли...

                  лудница

Не знам накъде да погледна в мъглата

Сиротна ли...

                   в глутница

Вълкът-Единак вие с лице към Луната

 

Забравих своята човешка природа

сред тълпи от хули под формата на хора

огрубях (и...) станах друга порода

Вълчица! - в своята кожа на човешка умора

 

Пробудих се щом изгря Луната -

побързах да изтрия сълзите... със лапа!!!

Заваля дъжд в Тишината

вълчи стъпки потърсиха в снега отплата

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??