24 jul 2007, 23:56

капризна драма 

  Poesía
949 0 2

Животът е една капризна драма,

най-често с финал неповторим,

утеха щеше да си тъй голяма,

а стана ти кошмар непоносим!



Едва ли вече да простя ще мога,

ти извора на радостта изпи,

ти изпълни и съня ми със тревога,

а при тревога кой спокойно спи?

© Васил Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??