4 oct 2018, 21:51

Каракачанов:И аз искам Наоми Кембъл! 

  Poesía » De humor
410 0 0

"И аз Наоми Кембъл искам,

с нея да се натискам.

Не знам дали ще ме приеме с туй тегло,

ама я искам в моето легло."

© Георги Todos los derechos reservados

19min.bg/news/8/105148.html

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??