3 dic 2021, 22:35

Караянчева ще помага на новия председател на НС 

  Poesía » De humor
446 0 0

"Моята помощ ти предлагам,

образована съм и ще ти помагам

да намериш Пекин във Виетнам,

защо го няма на картата - не знам!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??