Dec 3, 2021, 10:35 PM

Караянчева ще помага на новия председател на НС 

  Poetry » Humour
455 0 0

"Моята помощ ти предлагам,

образована съм и ще ти помагам

да намериш Пекин във Виетнам,

защо го няма на картата - не знам!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??