2 ago 2007, 12:07

Карикатура на история 

  Poesía
1276 0 0
Смях и плач май взеха да се сливат
и думите ти може би горчат...
От нашата реалност ти излизаш.
На ехото оковите кънтят.

От гръмкото започване на новост
и тъй студено беше най-напред.
От топлото, може би почтено,
загубихме последния си ред...

                                    2006 г.

© Николинка Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??