Кармично 1
Единият ми дядо беше горски,
не слушаше предвзети думи хорски,
затуй осигури ми звуци морски.
А другия изкусен бе зидар -
дай му тухли, и отвес, и вар
и стана... на строителството господар.
Бабите ми - две орлици скромни,
сутрин виждах с шарените стомни.
Кога ми шета тука икиндия,
ме канеха айрана да си пия.
Пък вечер вместо шоколад
при мене най-вървеше зарзават.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados