14 feb 2009, 12:19

Кармично - магично 

  Poesía » De amor
924 0 37

Някак неизбежно са се срастнали

като във кармично колело

изгревът на моето очакване -

залезът на твоята любов...

 

Някак всеотдайно са се срастнали

като във магичен послеслов

залезът на твоето очакване -

изгревът на моята любов...

 

 

 

 

                                               ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

                                                ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??