Парченце хартия
и малко боя...
Какво ли в твоята тайна се крие?
Светлинни нюанси
и Красота...
Сиво-грозното в погледа тихичко мие.
Роден от Магия се ражда деня.
Минутите идват и тихо се крият
на художник в сръчна и бърза ръка -
като прелетни птици
в картина една
гнездо на надежда и обич да свият.
© Ангел Милев Todos los derechos reservados