14 sept 2017, 22:48

Категорично 

  Poesía » De amor
465 1 1

И някой ден

ще ни надвие тишината...

Телефонът ще мълчи,

не ще похлопаш на душата.

Ще погребем дори това,

което никога не го е имало.

Не зная как, но и тогава

няма да сме минало.

Няма да сме минало!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??