25 mar 2016, 20:30

Като дим 

  Poesía » Otra
474 0 9

с Теб не седнахме да броим

колко пътища извървяхме

просто тръгвахме като дим

все нагоре и все се бояхме

да опитаме както живее дъжда

да попием в плътта на земята

щом почувстваме топлина

да заставаме над нещата

и когато студът наближи

да се срутим връз нечия нива

като яростен гръм като град

затова с Теб съм щастлива

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??