7 ago 2013, 21:17  

Като камък... 

  Poesía
630 0 0

                                         ... kim yazılanı silebilir ki...

 

 

Нагазвал ли си някога до кръв

в отминали завинаги любови

в обятия разкъсани до смърт

когато всяка фибра в теб се моли...

 

... и да не знаеш как да продължиш

написаното щом с ръка се трие

и трие ли се обич... а любов...

способна тишината да отмие...

 

... и има ли след залеза небе

и колко са пътеките към храма

когато само Той единствен Бог

заседнал е в сърцето като камък...

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??