16 may 2014, 12:09

Като кораб съм.... 

  Poesía » Del paisaje
335 0 4

         

              




                     * * *

 

 

Като кораб съм,

като кораб във бурно море.

 

Със платна разпокъсани

над вълните аз гордо стоя.

Непрестанно отнякъде

буря грозно връхлита над мен.

И ме люшка надменно,

и се киска доволно

Посейдон в непрогледния мрак.

 

Кораб съм –

в разбушувано, ледно море.

 

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??