28 mar 2014, 14:23

Като мен 

  Poesía » De humor
499 0 0

Мигът е по-справедлив от живота (като мен)

Затова ме е яд на невероятния ми ум (като мен)

Не е справедливо да си умен (като мен)

Това е сигурно (като мен)

Всичко е по-добре от това да си умен (като мен)

За да заколиш прасе не ти трябва ум, нали! (като мен)

За да изнасилиш коза не ти трябва ум, нали! (като мен)

Но това го знае всеки (като мен)

Нека потърсим нещо ново в знанието за нещата (като мен) 

Да се опитаме да открием нови светове и нови измерения (като мен) 

Да се напънем и да измътим истината (като мен)

Да започнем с асоциации (като мен)

Нека да е дума, която се котира - защо не (като мен)

Защо не „любов” (като мен)

ЛЮБОВ (като мен)

ДЕТСКА ИГРАЧКА (като мен)

ЗАБРАНА (като мен)

РЕВ (като мен)

Добре де (като мен)

Асоциациите ми са твърде тенденциозни, признавам (като мен)

Да опитаме с обратното (като мен)

ОМРАЗА (като мен)

ДЕТСКА ИГРАЧКА (като мен)

ЗАБРАНА (като мен)

РЕВ (като мен)

Но любов и омраза са едно и също нали (като мен)

Фройд го доказа и се задави от хаванския дим, който изпиваше гърлото на гениалния му ум от доста дълго време (като мен)

И умря (като мен)

Тоест предпочете да умре (като мен)

Да опитаме с БЕЗРАЗЛИЧИЕ (като мен)

БЕЗРАЗЛИЧИЕ (като мен)

ДЕТСКА ИГРАЧКА (като мен)

ЗАБРАНА (като мен)

РЕВ (като мен)

Егати, тук нещо не е наред (като мен)

СТРАХ (като мен)

ДЕТСКА ИГРАЧКА (като мен)

ЗАБРАНА (като мен)

РЕВ (като мен)

Е не, отказвам се (като мен)

Виждате ли колко е ужасно да си умен (като мен)

© Еди Кой си Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??