28 ago 2010, 20:42

Като море, забравено на плажа 

  Poesía » De amor
1073 0 6

Като море, забравено на плажа,
говоря си с отворените миди,
събирам си вълните - уморените,
на мъртвите вълнения не вярвам,
че са вродени, волни своеволия
и не потъвам в пясъка от мъка,
и не подпетвам ситните си стъпки
към изгрева, защото ще се съмне,
дори да не очаквам слънцето
като усмивка на приятел,
в която се завръщам утешена.

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??