29 jul 2009, 11:04

Като нa първа среща 

  Poesía » De amor
580 0 1

Като на първа среща

 

 

Цигара да запаля…

Във мене толкоз нежно притискаше се ти.

Очилата да ги свалям -

копнеел си да гледаш хубавите ми очи!

 

Студено аз те гледах.

През цялото време ръката ми държеше.

И дърпах се на тебе.

Мил и галантен, както преди, със мене беше.

 

И бързах да си ходя.

Изпиваше ме цяла със поглед и ръце.

До себе си те водих,

подобно куче, завързано за моето сърце…


посветено на...

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??