Като на първа среща
Цигара да запаля…
Във мене толкоз нежно притискаше се ти.
Очилата да ги свалям -
копнеел си да гледаш хубавите ми очи!
Студено аз те гледах.
През цялото време ръката ми държеше.
И дърпах се на тебе.
Мил и галантен, както преди, със мене беше.
И бързах да си ходя.
Изпиваше ме цяла със поглед и ръце.
До себе си те водих,
подобно куче, завързано за моето сърце…
посветено на...
© Дивата Лагуна Все права защищены
ILY!!!