18 feb 2010, 15:17

Като танцуващи вълни... 

  Poesía » De amor
588 0 2

Като танцуващи вълни
по пътя се преливаме.
Пътувайки към свойта свобода,
скалата стигнали... ще се разбием ли?

© Диана Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??