Feb 18, 2010, 3:17 PM

Като танцуващи вълни... 

  Poetry » Love
587 0 2

Като танцуващи вълни
по пътя се преливаме.
Пътувайки към свойта свобода,
скалата стигнали... ще се разбием ли?

© Диана Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??