... Като вино...
Отпий от моята любов
със вкус на отлежало вино!
Вдигни наздравица за туй,
което с теб ни предстои!
Виж слънцето с очите ми се смее,
отново топли теб със своите лъчи.
Душата ми отново в твоята живее
и споделени пак са нашите мечти.
Отпий от любовта ми ти! Не се страхувай!
Отново в нас страстта ще закипи.
И пак със теб ще се усетим живи,
щом огън от любов и в двама ни гори!
© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados