17.06.2008 г., 7:12 ч.

... Като вино... 

  Поезия » Любовна
703 0 3

... Като вино...


Отпий от моята любов

със вкус на отлежало вино!

Вдигни наздравица за туй,

което с теб ни предстои!

Виж слънцето с очите ми се смее,

отново топли теб със своите лъчи.

Душата ми отново в твоята живее

и споделени пак са нашите мечти.

Отпий от любовта ми ти! Не се страхувай!

Отново в нас страстта ще закипи.

И пак със теб ще се усетим живи,

щом огън от любов и в двама ни гори!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??