19 jul 2011, 19:37

Казвал ли съм ти? 

  Poesía » De amor
830 0 0

Казвал ли съм ти,

че виждам

хубост в  твоите очи

и също,

че завиждам

слънцето, че ги светѝ.

 

Казвал ли съм ти –

за тебе -

постоянно мисля си.

Казвал съм, ала

без време

споменът тежи ми.

 

Казвал ли съм ти,

че те обичам,

че си в моите мечти?

Даже да не съм –

се вричам

сърцето ми със теб да полети...

© Денис Метев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??